ЗА НАС - NovaConsultingBG

НОВА КОНСУЛТИНГ БГ
Към съдържанието

ЗА НАС

NOVA CONSULTING BG

Познаването на теорията и богатия практически опит, добит от приключените успешно сделки  с наши клиенти,
ни дава самочуствието да предложим услугите си, като опитни специалисти в областта на недвижимите имоти.

⦁ Още на първата ни среща, ще ви запознаем какво трябва да очаквате и кога да го очаквате. Ако имате нереалистични очаквания, ще разберете защо те са такива.
⦁ Вие ще ни кажете какво искате да направите с Вашия имот, а ние ще Ви кажем кое е най-доброто за Вас и какво трябва да се направи, за да приключите успешно започнатата сделка;
⦁ След като се запознаем с Вашия казус и проучим документите по собствеността на имота ще извършим анализ на неговия статус;
⦁ Ние ще поддържаме постоянен контакт с Вас, за да сте в течение на извършеното от нас и да отговорим на възникнали у Вас въпроси.
⦁ често, когато се опитваме да направим най-доброто за Вас, ще се сблъскаме с пречки, които ще инициализираме още при изготвянето на анализа на ситуацията, така и нововъзникнали в процеса на работа. За всяка такава, че Ви представяме данни, които да Ви уверят, че това е най-доброто решение за Вас.
⦁ Защо да изберете нас? Защото ние ще Ви спестим време и пари. Защото ще подготвим документите Ви за чиста и прозрачна сделка. Без рискове, без задкулисни договорки.
⦁ Когато се обърнете към нас за консултация, бъдете сигурни, че ще работите по вашите проекти лично с управителите на фирмата, и няма да бъдете препратени към младши консултанти.
Created with WebSite X5
Назад към съдържанието